Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Duckadam, printre copiii de la Știința. Legenda Stelei i-a premiat pe micii fotbaliști

Legendarul Helmut Duckadam le-a făcut o surpriză micilor fotbaliști de la Știința 2012, clubul Universității Politehnica București. Singurul portar din lume care a apărat patru penalty-uri le-a oferit mingi cu autografe și un tort uriaș.

Copiii au fost entuziasmați să îl vadă pe fostul portar

Micuții fotbaliști de la Știința l-au așteptat cu mari emoții pe Duckadam. Jucătorii în vârstă de 10 ani au avut ieri o masa festivă, care a marcat finalul sezonului. Apoi l-au întâmpinat pe fostul mare portar al Stelei. Acesta a oferit fiecărui copil câte o minge personalizată și semnată și apoi a luat masa alături de micii fotbaliști.

„Copiii sunt la curent cu performanțele mele din acei ani, cu toată tehnica asta modernă. Eu la vârsta lor nu aveam așa ceva, ei aii au alte condiții, dar nu trebuie pusă presiune pe ei, trebuie să se joace. La vârsta lor ei trebuie încă să se distreze, părinții și antrenorii să-i lase liberi și abia după 12 ani șă înceapă performanța,” a explicat Helmut Duckadam.

Micii fotbaliști i-au arătat apoi lui Duckadam că sunt la curent cu noutățile din fotbalul Mondial. Mica petrecere de la cantina din campusul Politehnicii s-a încheiat cu un tort uriaș, care a fost tăiat și împărțit micilor jucători de către Duckadam.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE