Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

QATAR 2022. Lionel Messi, după ce l-a depășit pe Maradona: „Diego ar fi super fericit pentru mine”

Publicat de: Euronews

Lionel Messi a devenit miercuri fotbalistul argentinian cu cele mai multe meciuri disputate la Cupa Mondială (22 de meciuri), depăşindu-l pe idolul său Diego Maradona, după succesul naţionalei "albiceleste" în faţa Poloniei (scor 2-0), graţie căruia sud-americanii s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei, transmite Agerpres.

„Am aflat acest lucru de curând, nu ştiam. Este o bucurie pentru mine să pot continua să obţin astfel de recorduri. Cred că Diego ar fi super fericit pentru mine, pentru că mereu mi-a arătat multă afecţiune, a fost mereu fericit când lucrurile au mers bine pentru mine”, a declarat Messi la finalul meciului de miercuri.

Căpitanul Argentinei, care a ratat un penalty chiar înainte de pauză (minutul 39), s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale în faţa polonezilor.

„Ne-am atins primul obiectiv, care a fost să ieşim din această grupă, după ce am început aşa cum am făcut-o (înfrângere în faţa Arabiei Saudite, scor 1-2 - n.red). Am fost foarte frustrat că am ratat penalty-ul, pentru că ştiam că un gol poate schimba tot jocul, că te poate face să joci altfel. Dar cred că după penalty-ul pe care l-am ratat echipa a ieşit mai puternică”, a mai spus starul argentinian.

În optimile de finală, Argentina va întâlni Australia, iar decarul argentinian a comentat: „Ştim că de acum înainte totul este foarte dificil, că oricare ar fi adversarul, va fi complicat. Am văzut recent, chiar noi, că orice adversar poate face un meci bun împotriva ta şi te poate învinge. Aşa că de mâine începem să ne pregătim".

Argentina va înfrunta Australia în optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022, sâmbătă, pe Ahmad Bin Ali Stadium din Ar-Rayann (21:00).

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE