Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

#TheCube: Cum au reacționat internauții după ce Dinamo Bucureşti a retrogradat pentru prima dată în istorie

Dinamo Bucureşti a retrogradat pentru prima dată în istoria sa. Din prima ligă de fotbal, echipa din Ștefan cel Mare a ajuns în cea de-a doua ligă, după ce, duminică seară, a terminat meciul la egalitate cu Universitatea Cluj, 1-1 (1-1). Meciul s-a jucat pe teren propriu, în manşa a doua a barajului pentru menţinere/promovare.

Dinamo, care a evoluat constant în primul eșalon, din 1948 până astăzi, a fost învinsă în primul tur de Universitatea cu 2-0.

În meciul din Şoseaua Ştefan cel Mare, “U” a deschis scorul prin Dragoş Tescan (17), cu un şut de senzaţie sub transversală de la circa 30 de metri, surprinzându-l ieşit pe portarul Mihai Eşanu. Dinamo a egalat rapid, prin Vlad Morar (19), la centrarea lui Cosmin Matei.

Totodată, retrogradarea istorică a echipei Dinamo București a stârnit un val de reacții în social media.

Ironiile și umorul s-au întâlnit pe rețelele de socializare cu mesajele în care fanii își exprimau regretul pentru soarta echipei din Ștefan cel Mare.

Au existat însă și motive de bucurie pentru unii: rivalii echipei din Ștefan cel Mare au sărbătorit momentul, iar fericirea lor s-a văzut pe rețelele de socializare.

Scenaristul Tibi Codorean a compătimit ironic echipa din Ștefan cel Mare.

Au existat, de asemenea, și reacții triste, precum cea a fostului atacant de la Dinamo, Harlem Gnohere.

Au fost, desigur, și postări critice cu privire strategia echipei Dinamo de-a lungul timpului. Jurnalistul Emanuel Roșu scrie pe Twitter că rezultatul arată incompetența care a dăinuit vreme de 15 ani la Dinamo.

Totodată, s-au înregistrat și reacții de bucurie din partea suporterilor Universității Cluj, echipă care a promovat, după ani de zile petrecuți în ligile inferioare. Postarea Universității Cluj de pe Facebook a strâns un număr impresionant de reacții și distribuiri de la utilizatori.

Au existat însă și ironii la adresa Dinamo, din partea rivalilor, după ce, la finalul meciului, mai mulți suporteri ai FCSB au împânzit orașul cu bannere pe care era scris că ceea ce i se întâmplă echipei din Ștefan cel Mare este rezultatul "karmei".

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE