Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Concert grandios pe faleză. Corul Madrigal a susținut un concert la Constanța

Corul Madrigal a făcut senzație aseară la Constanța într-un concert la care au participat mii de oameni.

Evenimentul, dedicat Zilei Marinei Române, trebuia să încheie festivitățile de pe 15 august, însă a fost reprogramat din cauza vremii nefavorabile.

Cu un repertoriu dedicat sărbătorii Adormirea Maicii Domnului, corul Madrigal dirijat de Anna Ungureanu l-a avut ca invitat pe actorul Marius Manole, care a recitat din psalmii lui Tudor Arghezi. Scena a fost amplasată pe faleză, iar intrarea a fost gratuită în baza rezervărilor făcute online.

„Este foarte frumos. E nemaipomenit că se ține aici, aproape de mare și toți cei care vor pot să se bucure. E foarte frumos.”, spune o turistă.

Puțin peste 900 de scaune au pregătit organizatorii, insuficiente pentru miile de oameni care au venit pe faleza să urmărească spectacolul. Pentru că cererile au fost foarte multe, concertul de la ora 21 a fost suplimentat cu încă un spectacol susținut de la ora 18, însă chiar și așa, nu toți spectatorii au avut loc pe scaune.

Pentru cei care nu au prins un aproape de scenă, organizatorii au proiectat concertul pe pereții clădirii Comandamentului Flotei.

„Îi ascult de mulți ani dar e prima oara când îi văd în realitate și e mai mult decât mirific, e extraordinar.”, a mai spus o femeie prezentă la eveniment.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE