Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Calea Victoriei, surpată și inundată. O conductă s-a spart în fața Cercului Militar

O conductă de apă s-a spart, marți seară, pe Calea Victoriei, în zona Cercului Militar, în București. Defecțiunea a dat peste cap traficul la intersecția cu bulevardul Regina Elisabeta, în sectorul 1 al Capitalei.

Circulația a fost oprită în zonă pentru a facilita intervenția polițiștilor și a pompierilor. Mai mult, Societatea de Transport București (STB) a anunțat că autobuzele liniei 361 circulă deviat din cauza unei conducte sparte și a unei surpări în carosabil pe Calea Victoriei nr. 27.

O conductă s-a spart pe Calea Victoriei în fața Cercului Militar. Când vor fi gata lucrările

”Compania Apa Nova operează astăzi, 18.07.2023, începând cu ora 19:00, o lucrare complexă pentru remedierea unei avarii survenite la o arteră din rețeaua de distribuție a apei potabile, pe Calea Victoriei, intersecție cu Bulevardul Regina Elisabeta, Sector 1, București.

Având în vedere complexitatea lucrărilor și pentru prevenirea oricăror potențiale incidente, este necesară restricționarea circulației în perimetrul intervenției. Lucrările sunt estimate a fi finalizate în cursul dimineții zilei de 19.07.2023.

Echipele operaționale lucrează dedicat la desfășurarea acestei lucrări, încercând să reducă la minimum intervalul în care consumatorii pot fi afectați”, au anunțat reprezentanții Apa Nova, într-un comunicat.

Echipele Apa Nova au oprit au reușit să oprească scurgerea apei și vor lucra pentru remedierea avariei până în cursul zilei de miercuri, motiv pentru care, traficul rutier va rămâne restricționat pe Calea Victoriei, segmentul de drum de la intersecția cu str. Dem I Dobrescu, până la b-dul Regina Elisabeta.

Poliția Locală a aplicat restricții de trafic la intersecția dintre Calea Victoriei cu strada Dem I. Dobrescu, pe sensul de mers către b-dul Regina Elisabeta, pentru a facilita intervenția lucrătorilor Apa Nova care vor să remedieze avaria.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE