Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Blue Air: „Reluarea operațiunilor la nivelul de dinainte nu este posibil”

Compania Blue Air anunță, într-un comunicat dat publicității, joi seară, că deocamdată nu poate reluare zborurile la nivelul de dinaintea suspendării lor. „Nu apăsăm un buton și pornim din nou”, se arată în textul citat.

Comunicatul integral al Blue Air:

„În acest momente, la fel că și ieri depunem toate eforturile posibile să găsim soluții în a porni operarea. Din nou vreau să va fac să înțelegeți că S-A OPRIT O COMPANIE AERIANĂ, NU APĂSĂM UN BUTON ȘI PORNIM DIN NOU.

Reluarea operațiunilor la nivelul de dinainte nu este posibil. Înfruntăm cea mai mare criză prin care puteam trece, furnizorii noștri au resetat colaborarea, procesatorii de plată nu mai eliberează nici un ban până nu trec 90 de zile după dată zborului, iar fără aceste sume eliberate trebuie să o luăm de la 0, să ne naștem din nou.

În ultimele 20 de ore, un timp record pentru această industrie, reușim să operăm 3 zboruri și să aducem acasă cu ajutorul companiei Tarom aproape 450 de pasageri din Tel Aviv (l-am operat aseară), diseară Heraklion (Cretă), urmând și Larnaca toate către București”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE