Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE. Bebelușul aruncat de la etaj de mama lui, ca să scape dintr-un incendiu, a murit

Bebelușul din Iași, aruncat de mama lui pe geam ca să scape de incendiu, a decedat la spital. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iasi, fiind deschis un dosar penal pentru tentativă la omor.

Bebelușul a fost în comă de gradul IV, apoi a decedat

Știrea inițială:

În speranța că vor scăpa cu viață, tânăra mamă din muncipiul Iași, în vârstă de 30 de ani, a decis să sară pe fereastră, de la etajul 3 al apartamentului. Femeia și-a îmbrăcat bebelușul cu mai multe rânduri de haine, ca să-l protejeze, și l-ar fi aruncat mai întâi pe băiețel pe geam și apoi ar fi sărit și ea.

„De la locul evenimentului, o femeie şi un copil au fost preluaţi în stare gravă de către echipajele medicale SAJ şi au fost transportaţi de urgenţă la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa.

Prognosticul medicilor este rezervat în cazul bebelușului. El e în comă de gradul IV, asta înseamnă că organismul lui este menținut în viață exclusiv prin mijloace artificiale.

„În urma investigaţiilor biologice şi imagistice, pacientul a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie. El se află în comă de gradul IV, stop cardio-respirator resuscitat, traumatism cranio-cerebral grav, cu hemoragii multiple intracraniene şi fracturi multiple craniene, fracturi costale, contuzie pulmonară şi abdominală. Prognosticul este rezervat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului pentru Copii „Sf. Maria”, dr. Cătălina Ionescu, potrivit Agerpres.

Pe de altă parte, mama copilului a ajuns la spital conștientă, însă rănită și cu arsuri. Poliţiştii fac cercetări în acest caz și urmează să fie stabilită și cauza producerii incendiului.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE