Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Accident filmat între un Ferrari, un Lamborghini și o rulotă. Două persoane au murit

Un accident grav a avut loc în Italia, soldat cu două victime. Un Ferrari, un Lamborghini și o rulotă s-au ciocnit pe o șosea din apropierea localității San Giovanni Suergiu, în regiunea Sardinia. Momentul impactului a fost surprins de o cameră aflată la bordul unei mașini.

În filmare se observă cinci bolizi de mare viteză, trei Ferrari și două Lamborghini, depășind, pe rând, pe linie continuă, niște mașini, cu scopul de a merge toate în coloană. La un moment dat, bolizii încearcă să depășească rulota. După ce două Ferrari au trecut de rulotă, a încercat să o facă și un Lamborghini, al cărui șofer nu a observat că al treilea Ferrari se afla deja în depășire. În urma impactului, mașinile sport au agățat și rulota, care s-a răsturnat.

Cele două victime erau un cuplu elvețian

Potrivit agenției italiene Ansa, a urmat un incendiu, iar cei doi ocupanți care se aflau în acel Ferrari implicat în accident au murit carbonizați. Ei erau elvețieni, erau soț și soție, aveau 67 și 65 de ani și închiriaseră mașina, la fel ca și conducătorii celorlalți bolizi, pentru a participa la Sardinia Supercar Experience. Turul a avut startul în Teulada şi ar fi trebuit să se încheie la Olbia, după trei zile.

Ocupanții din acel Lamborghini lovit, doi indieni, au scăpat nevătămați, iar persoanele din rulotă, care erau austriece, au fost rănite ușor. Înainte de accident, un Lamborghini Huracan albastru a evitat la limită un motociclist.

Autoritățile italiene au reținut mașinile implicate, precum și filmarea video, pentru a stabili cu exactitate împrejurările accidentului, conform publicației Unionesarda.

"Suntem profund îndurerați să aflăm despre tragedia care a avut loc în Sardinia, în această săptămână, ca parte a unui eveniment numit Sardinia Supercar Experience. Pentru a preveni răspândirea de informații eronate, am dori să facem o precizare oficială în legătură cu acest eveniment tragic. Colcorsa nu are nicio implicare în acest tur sau în activitățile relaționate cu el, noi nu am închiriat mașinile pentru a participa la acel eveniment, nu am luat parte la organizarea s în niciun fel și nici nu aveam cunoștință despre faptul că acel eveniment avea loc. În consecință, nu putem să dăm presei nicio informație referitoare la accident și vă sfătuim să luați legătura direct cu organizatorii evenimentului. Gândurile noastre sunt alăturid e toți cei care sunt afectați de tragedie și transmitem sincere condoleanțe familiilor victimelor. Vă mulțumim pentru înțelegere", se arată în comunicatul companiei Colcorsa, care a închiriat acele mașini de viteză, citat de Motor1.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE