Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

A început Târgul de Carte Gaudeamus – ediția București 2023. Accesul este gratuit

Târgul de Carte Gaudeamus – ediția București 2023 se desfășoară între 22 – 26 noiembrie. Aproape 200 de participanți sunt în Pavilionul Central (A) de la Romexpo.

Târgul este deschis în fiecare zi, între orele 10:00 – 20:00, iar accesul este liber.

Iubitorii de cultură sunt așteptați zilele acestea la cel mai longeviv târg de carte din România. Ediția cu numărul 30 s-a deschis miercuri, 22 noiembrie.

„Gaudeamus înglobează ca o instituție tot ceea ce este seducător, incitant și pragmatic, într-un cuvânt: tânăr în slova românească de azi”, afirma, la deschiderea primei ediții a Târgului de Carte Gaudeamus, Mircea Sântimbreanu.

Spusele marelui scriitor, care a fost președintele de onoare al târgului la primele cinci ediții, s-au adeverit an de an și rămân de actualitate la ediția cu numărul 30, se arată pe site-ul oficial al Gaudeamus.

Toate cele patru niveluri ale Pavilionului Central Romexpo sunt ocupate de standuri și spații de evenimente.

Alături de nume deja consacrate în peisajul editorial românesc, vor fi și numeroși participanți în premieră, atât edituri care și-au câștigat deja o binemeritată notorietate, cât și proiecte noi, la început de drum, potrivit sursei menționate mai sus.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE