Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Miruna Mihailovici

Bună seara, România

Miruna Mihailovici prezintă în fiecare seară, de luni până vineri, emisiunea de știri ”Bună seara România”, programul care dezbate cele mai importante subiecte ale zilei.

”Aducem în prim plan, cu echilibru și claritate, temele care ne afectează tuturor viețile. Vă prezentăm toate perspectivele, din plan local, național, european și global.”

Miruna spune că, pentru ea, ”Euronews a fost o șansă de a lucra într-o instituție cu valori europene, cu profesioniști care își pun laolaltă experiența, talentul și creativitatea, pentru a aduce o alternativă de calitate publicului.”

Cariera jurnalistei Miruna Mihailovici

Cu o experiență de 14 ani în televiziune, Miruna a fost reporter, corespondent, prezentator, redactor șef la televiziuni locale (Vox Tv) și naționale (Digi24, Realitatea PLUS). Crede că informarea este cea mai eficientă metodă de a construi o societate mai dezvoltată, mai puternică și mai performantă.

Miruna s-a implicat de-a lungul timpului în acțiuni de voluntariat pentru comunitate, educație și antreprenoriat.