Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Date de contact

Euronews România este primul afiliat de marcă lansat în parteneriat cu Euronews în Uniunea Europeană, de Politehnica București. Televiziunea emite în limba română, sub brandul care se bucură de recunoaștere globală și aduce în prim-plan, la nivel naţional, puternicele valori europene.

Euronews România funcționează ca departament în cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București.

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica Bucureștieste instituție de învățământ superior, persoană juridică de drept public, parte a sistemului național de învățământ superior, cu sediul în Splaiul Independenței nr.313, clădirea Rectorat, sector 6, București, 060042.

CIF: RO 48882865; 48467613.

Contact: upb.ro/contact

Sediul Euronews România: B-dul Iuliu Maniu 1-3A, Complex Leu, Corp A, etaj 8, sector 6, București, 061071

Contact via mail: contact@euronews.ro

Reprezentantul legal al Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București este domnul Mihnea Cosmin Costoiu, care deține calitatea de Rector.

Responsabilitatea conținutului editorial al serviciilor media audiovizuale furnizate de Euronews România - Politehnica București îi revine doamnei Andra Diaconescu, redactor-șef.

Vânzări: sales@euronews.ro

Marketing: marketing@euronews.ro

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București este titular al licențelor audiovizuale cu medii de transmisie alte comunicații electronice și satelit.

Politehnica București, prin departamentul Euronews România operează următoarele publicații online cu specific media: site-ul http://www.euronews.ro și aplicația mobilă Euronews România.

Organismul de reglementare şi de supraveghere competent în domeniul serviciilor media audiovizuale este Consiliul National al Audiovizualului: www.cna.ro