Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Irina Gologan

Bună seara, România

În primul an de facultate a început un internship la Pro Tv care i-a adus și oferta unui post de corespondent la știri. După 12 ani de presă, a schimbat domeniul și doi ani a lucrat în PR și marketing într-un lanț hotelier. Dar dorul de presă a adus-o din nou în televiziune, de data aceasta ca gazdă a matinalului de la Prima Tv unde a rămas trei ani până la finalul lui 2023 când a ales echipa Euronews România.

“Euronews România înseamnă pentru mine un restart necesar în etapa aceasta din viață. Sunt omul mereu în căutare de noi perspective, de oportunități de dezvoltare și îmi place să-mi depășesc limitele. Văd acest pas ca pe o provocare, cu toate ca am în spate aproape 18 ani de televiziune și comunicare. Și spun provocare pentru că este prima dată când lucrez într-o televiziune de știri, unde ritmul este mai dinamic, lucrurile se mișcă mult mai rapid, în ritm real, de cele mai multe ori și asta înseamnă adrenalina, care pe mine mă menține vie. Iar ca sa fiu sinceră, adrenalina aceasta din presă te face să nu vrei să renunți la aceasta meserie frumoasă. 

Cred că aici mă voi dezvolta profesional în direcția în care visez. Îmi plac oamenii, îmi place modul de lucru și sunt sigură că împreună vom construi proiecte frumoase și de calitate. Nu pot decât să mă bucur că fac parte din această echipă care într-adevăr ascultă toate vocile care contează. Văd dorința unui colectiv minunat de oameni de a arăta publicului o imagine clară, de a creiona purul adevăr, de a pune pe tapet doar ce este esențial și cu adevărat important pentru cetățeanul de acasă. Omul care te privește și care merită tot respectul tău.”