Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

VIDEO | Violențe în tribune la meciul dintre Dinamo și Steaua. Jandarmii au intervenit în forță

De Euronews  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Meciul dintre Dinamo și CSA Steaua, disputat aseară în etapa a șasea din Liga a doua, a fost marcat de violențe. Astăzi au apărut noi imagini cu bătaia dintre ultrașii steliști și jandarmi.

În clipurile postate pe grupurile fanilor se vede cum oamenii legii bat în retragere, după ce sunt atacați cu scaune, torțe și chiar extinctoare. De altfel, altercațiile provocate de fani au început cu mai bine de 40 de minute înainte de startul jocului, iar meciul a început cu șapte minute întârziere, din cauza torțelor aruncate pe gazon.

Jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță

Nici la pauză nu a fost liniște: jandarmii au fost nevoiți să intervină în forță, după ce fanii celor două echipe au început să arunce cu torțe dintr-o tribună în alta și au forțat accesul în sectoarele ocupate de suporterii rivali.

Aproximativ 15.000 de spectatori au asistat la derby-ul dintre Dinamo și Steaua, încheiat cu victoria oaspeților, scor 2 la 1.

Distribuie

Taguri