Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

VIDEO Nicușor Dan nu a recunoscut o frază din programul cu care a câștigat alegerile. Era un mesaj despre lipsa apei calde în București

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost pus față în față cu una dintre ideile din propriul program electoral. Edilul, care nu a recunoscut fraza și nici cui îi aparține, a spus, în platoul Euronews România, că situația s-a schimbat mult față de cea din urmă cu aproape doi ani. În ceea ce privește reușitele administrației sale, Nicușor Dan consideră că bucureștenilor le este greu să înțeleagă chestiunile abstracte și au așteptări concrete.

Vitalie Cojocari: „Datoria către furnizori de aproape 100 de milioane de euro și dubioasele manevre juridico-financiare în domeniul termoficării Bucureștiului sunt marturii clare ale incapacității prezentei administrații de a găsi o soluție pentru sistemul care asigură încălzirea marii majorități a bucureștenilor. Iar bucureștenii simt acest lucru prin întreruperi aproape zilnice și pe scară largă a furnizării apei calde”. Ce părere aveți despre această frază.

Nicușor Dan: Depinde când a fost ea rostită și de către cine.

Vitalie Cojocari: Aceasta frază este din programul dumneavoastră electoral - „Noul Bucuresti”.

Nicușor Dan: Da.

Vitalie Cojocari: Eu am citit această frază și pare ruptă din actualitate. Deși a fost scrisă acum un an. Situația nu pare să se fi schimbat.

Nicușor Dan: S-a schimbat foarte mult. În sensul că am preluat o primărie cu datorii de 3 miliarde, din care, în momentul acesta, toate sunt esalonate.

Vitalie Cojocari: Eșecul și ce promiteti că terminați până la finalul mandatului.

Nicușor Dan: N-as spune eșec. Este o veșnică luptă cu timpul pe care ți l-au furat alții care ți-au cheltuit banii și oportunitățile înainte să ajungi aici. Oamenii vor să vadă. Studiile de fezabilitate sunt mult prea abstracte. Să așteptăm finalul de mandat cu tot ce înseamnă rezultate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE