Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ultimul festival al verii, la Craiova. Luis Fonsi a fost vedeta serii la Intecity

La Craiova, a început festivalul Intencity, ultimul al acestei veri în România. Nume mari au fost invitate pe scena amplasată pe stadionul “Ion Oblemenco”. Doar pentru onorariile artiștilor, primaria a cheltuit trei milioane de euro.

Luis Fonsi a fost vedeta serii la festivalul Intecity de la Criaova. Portoricanul a cântat în fața a mii de oameni hiturile care l-au făcut celebru.

Femeie: „Sunt din și locuiesc în România de trei ani. Sunt foarte fericită. Merci!”

Reporter: „Știi toate melodiile?”

Femeie: „Eu cred că da. Să vedem. Până acum știu toate. Cred că am uitat puțină spaniolă. Nu! Glumesc!”

Fată: „Super tare! Ne distrăm. Am venit cu toată familia.”

Reporter: „Cum e Luis Fonsi?”

Fată: „Ne place foarte mult.”

Nostalgie cu Ricchi e Poveri

Angela și Angelo. Sau, mai cunoscuți după numele de scenă Ricchi e Poveri au stârnit numai amintiri plăcute. Artiștii au apărut pe scena muzicală în anii ’60 și de atunci încântă mii și mii de oameni. Nu puțini au spus, de alfel, că festivalul din Craiova este unul care unește generații.

Publicul a dansat și pe muzica Sandrei. Vedeta anilor 80-90.

Pe scena de pe stadionul „Ion Oblemenco” au mai urcat Thomas Anders și Modern Talking Band dar si East 17, boys-bandul din în anii 90.

Pentru acest festival, municipalitatea Craiova a cheltuit cinci milioane de euro, toți din bugetul public. Trei milioane au mers către onorariile artiștilor, iar un milion către stat sub formă de taxe.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE