Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Twenty One Pilots x Stranger Things. Videoclip oficial de la Electric Castle

Twenty One Pilots au cântat pentru prima oară în România la Electric Castle. Spectacolul incendiar a început cu piesa Heathens remixată cu coloana sonoră din Stranger Things, iar pe fundal au rulat imagini din serialul-fenomen. Videoclipul de la festivalul din Cluj a fost postat pe pagina oficială de Youtube a trupei, la câteva zile după Festival.

Pe scena de la Electric Castle și-au făcut astfel apariția simpaticii puști din Stranger Things, iar atmosfera s-a încins imediat.

Coloana sonoră a serialului, în topul Billboard

Serialul Stranger Things este cunoscut pentru impactul pe care îl are coloana sonoră a producției. Piesa Running Up that Hill, interepretată de Kate Bush și lansată în 1985, a ajuns în luna iunie a acestui an pe locul 8 în topul Billboard Top 100. La lansarea piesei, în anii '80, nu a urcat mai sus de locul 30.

Iar playlistul cu muzica din serial a avut o creștere de aproape 1.800% odată cu lansarea noului sezon, potrivit sursei citate.

Twenty One Pilots este o trupă americană fondată în 2009 de către Tyler Joseph alături de Nick Thomas și Chris Salih, foști membri care au părăsit trupa în 2011. Acum, trupa se prezintă sub forma unui duo, din care fac parte vocalistul Tyler Joseph și toboșarul Josh Dun.

Cele mai cunoscute piese care au strâns miliarde de vizualizări pe Youtube sunt Heathens, Ride, Stressed Out și Guns For Hands.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE