Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Sorana Cîrstea s-a calificat în optimi la Openul de la Miami, după ce a trecut de Daria Kasatkina

La 33 de ani, Sorana Cîrstea arată o formă de invidiat. Bucureșteanca s-a calificat în optimile Openului de la Miami, după ce a eliminat-o pe rusoaica de pe locul 11 WTA, Daria Kasatkina, fost loc 8 mondial și câștigătoare a 6 titluri WTA.

Sorana Cîrstea - Darian Kasatkina 7-5, 6-2, în turul 3 la Miami

Cîrstea, care se află pe locul 24 în lume, s-a impus cu 7-5, 6-2, după mai puțin de o oră și jumătate de joc. Kasatkina a condus cu 3-0 în primul set, însă românca și-a revenit rapid și a întors scorul, după ce a profitat în special de serviciul mai bun. De altfel, Sorana a avut procentaje mai bune atât pe primul serviciu, cât și pe al doilea.

În setul secund, rusoaica a făcut mai multe greșeli, în timp ce Cîrstea a câștigat mai multe puncte pe retur, unde a avut procentaj aproape dublu față de al Kasatkinei.

În urma acestei victorii, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec de 101.000 de dolari.

În optimi, Sorana va lupta cu învingătoarea dintre Danielle Collins (30 de ani, 53 WTA) și Elina Avanesyan (21 de ani, 65 WTA), pentru un loc în sferturi.

La același turneu de la Miami a jucat și Simona Halep, revenită pe teren după mai bine de un an și șapte luni, ca urmare a scandalului de dopaj. Halep a pierdut greu în primul tur, în fața Paulei Badosa.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE