Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Profesor din Covasna, acuzat că agresează elevii la ore. Bărbatul a fost reținut de polițiști

Un profesor din județul Covasna a fost reținut pentru 24 de ore după ce ar fi agresat patru elevi într-o școală dintr-o comună din județ. Unul dintre ei a avut nevoie de îngrijiri medicale. Mai multe anchete sunt în prezent în desfășurare.

Inspectorul școlar general din județul Covasna spune că poliția face cercetări în acest caz și că nu poate oferi detalii până ce ancheta nu este finalizată. În paralel, s-a format o comisie de cercetare disciplinară care îl va ancheta pe profesor.

Profesorul nu are alte antecedente

„Nu, profesorul nu a avut astfel de antecedente, nici în localitatea respectivă, nici în unitatea de învățământ nu au fost astfel de situații. În județul Covasna, astfel de evenimente sunt foarte, foarte rare. Ne pare rău că s-a întâmplat. Trebuie să așteptăm rezultatul anchetei, cât de gravă a fost această problemă și cât de vinovat este domnul profesor. Poliția va discuta atât cu părinții, cu unii dintre profesori și cu elevii”, a spus Kiss Imre, inspector general ISJ Covasna.

Incidentul a avut loc pe 7 octombrie, potrivit poliției. Unul dintre elevi s-a prezentat la doctorul de familie pentru îngrijiri. Ulterior, părinții acestuia au făcut o plângere, iar polițiștii au deschis ulterior o anchetă. Astfel s-a descoperit că alți trei elevi au fost agresați de același profesor. Agresiunile ar fi avut loc în timpul orelor.

Profesorul a fost reținut pentru 24 de ore în arestul poliției.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE