Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prima zi la Saga Festival. Zeci de mii de oameni au petrecut alături de artiști la Romaero Băneasa

S-a dat startul unuia dintre cele mai mari festivaluri ale verii. Prima zi de distracție a adunat zeci de mii de oameni care au petrecut la intensitate maximă alături de artiști. Nume cunoscute din industria muzicală au urcat pe scenă și au contribuit la atmosfera de excepție. Saga Festival este la cea de-a 3-a ediție și, anul acesta, are loc la Romaero Băneasa.

Alegerea unei ținute pentru festival poate să fie o adevărată provocare pentru unii, însă pentru alții reprezintă un prilej prin care să își exprime personalitatea. Ținutele casual și pline de culoare au fost alegerea perfectă pentru prima zi de festival.

Fanii au fost dezamăgiți după ce Lil Nas X a anunțat că și-a anulat concertul de la Saga Festival din cauza unor probleme de sănătate care nu îi permit să urce pe scenă. Absența acestuia a fost compensată de Skrillex, care a inclus în programul său și o piesă româneacă.

Înainte de a-și vedea artiștii favoriți pe scenă, mulți tineri au dat un un test de răbdare. Au fost nevoiți să stea peste 2 ore la coadă pentru a intra. Iar organizatorii au desființat un gard mobil pentru a le permite accesul.

Robotul ION, prezent la festival

Într-un alt colț al festivalului a fost adus robotul ION. Liniștit și foarte atent la ceea ce se întâmpla pe scena principală.

Astăzi urmează încă o seară de distracție. Zeci de artiști vor urca pe scena festivalului, unde sunt așteptați să participe peste 150.000 de spectatori.

 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE