Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

(P) Vodafone este partener de conectivitate al Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii și mândru susținător al expoziției Brâncuși: surse românești și perspective universale

Publicat de:

Vodafone este partener oficial de conectivitate pentru Timișoara, Capitală Europeană a Culturii și susținător al expoziției Brâncuși: surse românești și perspective universale. Prin cele două parteneriate strategice, Vodafone își reconfirmă aprecierea și sprijinul pentru valorile României și promovarea acestora, dar și a comunității unice clădite în jurul Timișoarei, de la creatori de conținut la antreprenori.

Ca partener de conectivitate al Timișoarei, Capitală Europeană a Culturii și promotor al celei mai mari expoziții naționale dedicate operei lui Constantin Brâncuși, Vodafone își propune să conecteze și să transforme comunități prin investiții în cultură și inovație . Prin campania de comunicare ”Cultura ne apropie, Vodafone face conexiunea mai puternică” dorim să încurajăm comunitatea noastră să se bucure de prezența în România a expoziției Brâncuși, dar și a celorlalte evenimente culturale de amploare din Timișoara.

„Cultura are puterea unică de a produce schimbări profunde , de a inspira acțiuni și de a crea spații de colaborare și dialog. Iar un oraș multi-cultural, precum Timișoara, unde comunicarea a stat permanent la baza conviețuirii, este cadrul perfect pentru a demonstra conexiunea dintre diversitate, tehnologie și viitor. Alături de ceilalți parteneri ai expoziței și ai capitalei europene a culturi, credem în legatura puternică și directă dintre cultură, comunicare și transformarea urbana și comunitara”, a declarat Alexandra Olaru, director Legal and External Affairs la Vodafone România.

Parteneriatul dintre Vodafone și Timișoara Capitală Europeană a Culturii reprezintă o asociere firească prin susținerea pe care compania a acordat-o întotdeauna creatorilor de conținut și zonei culturale, dar și prin dorința comună de a conecta și transforma comunități prin inovație și cultură. Tehnologia și conexiunea excelentă, pe care Vodafone România le oferă, sunt garanția că toate experiențele culturale din 2023 vor putea fi transmise din orașul de pe Bega către întreaga lume prin social media, apeluri video sau chiar un simplu telefon.

Taguri

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE