Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) Vodafone devine partener Electric Castle și le oferă clienților super avantaje exclusive în My Vodafone!

Printr-un mix de  tehnologie, muzică și distracție, Vodafone devine partener oficial al Electric Castle și vine cu oferte speciale pentru toți cei care vor petrece la castel https://myvdf.ro/HAPPYxEC .

Astfel, Vodafone România își reînnoiește angajamentul față de comunitățile locale și, în egală măsură, pentru promovarea proiectelor de succes din țara noastră, care atrag în fiecare an turiști din toată lumea.

Unul dintre cele mai apreciate festivaluri de muzică si nu numai, Electric Castle și-a câștigat un loc aparte în inimile românilor și străinilor, oferindu-le momente de neuitat și artiști de talie internațională pe durata celor cinci zile de festival. Din 2023, Vodafone se alătură acestei aventuri muzicale, aducând împreună o conexiune puternică între tehnologie, oameni și muzica preferată.

Vodafone și Electric Castle au pregătit o serie de surprize în aplicația My Vodafone, unde clienții  beneficiază de discounturi speciale la biletele pentru festival, dar și de multe alte surprize https://myvdf.ro/HAPPYxEC .

Pentru clienți sau pentru cei care doresc să se porteze în cea mai bună rețea certificată din România, Vodafone a pregătit  surprize atât online, cât și în magazinele sale din Cluj https://myvdf.ro/HAPPYxEC .

Festivalul Electric Castle va avea loc în perioada 19 – 23 iulie 2023, la Bonțida, și indiferent  dacă ești fan al genurilor muzicale alternative, rock, electro sau indie, vei găsi cu siguranță artiști care să îți satisfacă gusturile muzicale.

Parteneriatul dintre Vodafone și Electric Castle reprezintă o asociere firească prin susținerea pe care compania a acordat-o întotdeauna creatorilor de conținut și evenimentelor culturale, dar și prin dorința comună de a conecta și transforma comunități prin inovație, tehnologie și cultură.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE