Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Moș Crăciun s-a aruncat în apele unui acvariu, în Londra, ca să împartă cadouri animalelor marine

Cine a spus că Moș Crăciun aduce cadouri doar copiilor? Angajații unui acvariu din Londra s-au deghizat în Santa și s-au scufundat într-un acvariu pentru a le oferi atenții viețuitoarelor marine.

Atmosfera festivă a pus stăpânire pe angajații acvariului din Londra. Îmbrăcați în costumul tradițional al lui Santa, ei s-au scufundat printre pești, pisici de mare și alte viețuitoare subacvatice pentru a le oferi gustări speciale cu ocazia Crăciunului care bate la ușă.

Joe Feasey-Kemp, angajat al Acvariului Sea Life: „Va trebui să venim și în ziua Crăciunului, să ne asigurăm că animalele sunt hrănite, că sunt fericite și sănătoase, că apa este de bună calitate, limpede precum cristalul, chiar dacă nu vom avea vizitatori. De obicei, atunci când venim de Crăciun, ne place să fie o atmosferă mai festivă și să purtăm fesul lui Moș Crăciun”.

Moș Crăciun nu i-a uitat nici pe pinguini, care au primit cadouri direct din sac.

Joe Feasey-Kemp, angajat al Acvariului Sea Life: „Animalul care reprezintă cel mai bine spiritul vesel al Crăciunului? Trebuie să fie pinguinul. Ei trăiesc în zăpadă. Se plimbă, se distrează, se joacă. Aș spune că pinguinii sunt animalele cele mai apropiate de spiritul Crăciunului”.

Țestoasele au fost și ele răsfățate cu gustări speciale, sub formă de prăjitură.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE