Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni

Mihai Leu a fost internat de urgență la Spitalul Fundeni, după ce a fost adus de la Hunedoara, unde fusese internat de vineri.

Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni

Fostul campion mondial la box și campion național de raliuri, ajuns la 55 de ani, a fost diagnosticat cu cancer de colon în 2014 și a suferit de-a lungul timpului două operații. Ultima, de dată recentă, ar fi fost la originea complicațiilor care au necesitat internarea, conform Observatornews. El s-a tratat și la Viena după prima operație, cea din 2014.

Mihai Leu a anunțat că se află pe maini bune si se gândește deja să revină în curse.

"Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile pozitive. Sunt pe mâini bune și deja mă gândesc să revin cât mai curând la curse. Al vostru, Mihai Leu", a fost postarea sa pe Facebook.

Mihai Leu a fost campion mondial la box. El a obținut centura WBO la categoria semimijlocie în 1997, an în care s-a și retras din cariera de pugilist, din cauza unor accidentări. El s-a retras neînvins la profesioniști, cu un palmares de 28 de victorii, dintre care 10 obținute înainte de limită. Mihai Leu a fost pugilist profesionist între 1991 și 1997.

La amatori, Mihai Leu are în palmares patru titluri naționale, pe care le-a obținut în ani consecutivi, și un titlu mondial la juniori. În total, la amatori, el a strâns 190 de victorii și 10 înfrângeri.

Ulterior, el s-a axat pe cursele auto, din 1998, deși mai participase și în 1994, pe când încă era pugilist. Mihai Leu a devenit de trei ori campion național la viteză în coastă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE