Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Marcel Ciolacu, soluție pentru cazul Blue Air: „Instituțiile statului trebuie să intervină”

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Marcel Ciolacu e de părere că în cazul Blue Air ar trebui să intervină instituțiile statului. Președintele PSD crede că doar așa problemele pot fi rezolvate.

"Este o companie privată. (...) Nu credeţi că instituţiile statului român ar trebui să intervină, să facă lumină? Totuşi, sunt peste 200.000 de români care au cumpărat bilete într-un sistem de Caritas.

Părerea mea este că instituţiile statului, nu vreau să dau ordine cuiva sau să se interpreteze, nu m-am băgat, nu am comentat decizii ale magistraţilor, cred că e un caz important în care instituţiile statului trebuie să intervină", a spus Marcel Ciolacu la un post de televiziune, luni, întrebat ce părere are despre situaţia de la Blue Air, companie care a anulat zborurile pentru o lună, deşi a vândut biletele de avion, potrivit Agerpres.

Liderul social-democrat le-a recomandat reprezentanţilor Blue Air "să stea la masă" cu miniştrii de la Finanţe şi de la Transporturi, dar şi cu prim-ministrul, pentru a găsi soluţii.

"E o companie românească şi mi-aş dori ca această companie să depăşească aceste lucruri. Dar nu poţi să sfidezi autorităţile române şi statul român, care te-a împrumutat şi te-a ajutat la nevoie în timpul pandemiei şi să continui cu această atitudine, fiindcă nu este corect. Tu, ca companie, nu mai bine aveai un dialog cu Guvernul? Pentru că e o companie românească. Pe mine mă doare sufletul să închizi o companie românească. (...) Eu am înţeles că sunt sute de mii de bilete vândute în avans", a afirmat acesta.

Distribuie

Taguri