Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

GALERIE FOTO Mii de irlandezi și-au luat rămas bun de la Sinéad O'Connor, într-o procesiune funerară ținută pe malul mării

Mii de oameni din orașul irlandez Bray i-au adus marți un ultim omagiu și și-au luat rămas bun de la cântăreața și activista Sinéad O'Connor, într-o procesiune funerară ținută la malul mării.

Lumânări, poezii, lacrimi, dar și zâmbete. Toate acestea au făcut parte din elogiul adus astăzi celei care a cântat și a vorbit despre dragoste și întuneric.

Mulțimea a început să se adune în Bray, orașul natal al cântăreței, înainte de răsăritul soarelui. Până la prânz, mii de oameni erau deja acolo, pentru a întâmpina cortegiul funerar.

Fanii au adus flori și numeroase afișe cu mesaje înduioșătoare. Unii au luat parte în tăcere la procesiunea de la marginea mării, alții au aplaudat sau au cântat Nothing Compares 2 U, potrivit The Guardian.

„Mulțumesc, Sinéad. Odihnește-te în pace”, „Când cuvintele eșuează, muzica vorbește”, au fost cuvintele scrise de ei, printre multe altele.

Înmormântarea a fost una privată, cu familia și cei apropiați artistei.

VEZI GALERIA
6 imagini

Sursa: Profimedia

Cântăreața Sinéad O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani

Sinéad O'Connor, care a devenit celebră în 1990 datorită melodiei Nothing Compares 2 U, a murit la sfârșitul lunii iulie, la vârsta de 56 de ani. Ea a fost găsită fără suflare în apartamentul ei din Londra.

Vestea a venit la un an după ce fiul său, Shane, în vârstă de 17 ani, s-a sinucis după ce a evadat din spital.

În ultimul ei Tweet, O'Connor a postat o fotografie a lui Shane și a scris un mesaj sfâșietor: „Trăiesc de atunci ca o creatură nocturnă, ca un strigoi. El a fost dragostea vieții mele, lumina sufletului meu”.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE