Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FOTO Marcel Ciolacu a mâncat dulceață cu lingurița după ce a avut poftă de pufuleți

Marcel Ciolacu a publicat pe Facebook fotografii din vizita făcută la fabrica de conserve din Râureni, unde a gustat dulceață. Anterior, premierul a făcut un popas la un magazin local și a mâncat pufuleți.

Vineri, în drum spre fabrica din Vâlcea, premierul a oprit la un magazin să își cumpere o pungă cu pufuleți. N-a omis să stea de vorbă cu angajatele de acolo și nici să se fotografieze cu ele.

„În drum spre fabrica de conserve Râureni, am oprit la un magazin local să îmi iau pufuleți. Aveam poftă...”, a precizat premierul.

Ulterior, șeful Guvernului a ajuns la destinație, la fabrica de conserve din Râureni, unde a mâncat și puțină dulceață. Și acolo, a fost foarte apropiat de angajați, a stat de vorbă cu ei și le-a strâns mâinile, așa cum reiese din imagini.

„Avem câteva branduri românești de tradiție care s-au adaptat tranziției de după Revoluție și astăzi sunt mai puternice ca niciodată. Așa cum sunt bunătățile de la Râureni.

Astăzi am vizitat fabrica unde se produc peste 20 de mii de tone de conserve și dulcețuri în fiecare an. Această fabrică românească este complet modernizată și oferă locuri de muncă pentru peste 330 de oameni.

Un model de succes și de #patriotism economic! O mândrie națională! Și a fost o adevărată plăcere să fiu astăzi alături de echipa de la Râureni!”, a scris șeful Guvernului pe Facebook.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE