Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Explozie urmată de incendiu în Pașcani, la o pizzerie în care erau două butelii de GPL. Patronul, ars pe față și pe mâini

O explozie urmată de incendiu s-a produs luni dimineaţa la o brutărie/pizzerie din Paşcani, județul Iași. În interior, erau două butelii de GPL. Patronul a fost rănit, iar un întreg bloc de locuințe, aflat chiar în apropiere, a fost evacuat.

Echipajele care au ajuns la fața locului l-au găsit în pizzerie doar pe proprietar, care era conştient. Totuși, bărbatul a suferit arsuri la o mână şi la nivelul feţei.

Două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare, erau în interiorul imobilului, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

VEZI GALERIA
12 imagini

Sursa foto: ISU Iași

În apropierea pizzeriei, la nici 10 metri distanţă, este un bloc de locuinţe. Autoritățile au cerut evacuarea locatarilor, care s-au reîntors însă la casele lor după ce acolo nu mai exista niciun pericol.

Incendiul din Pașcani, lichidat

Nu se cunoaște, momentan, cauza proceducerii exploziei. Patru autospeciale de intervenţie şi stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat și două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi au intervenit, iar incendiul a fost lichidat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE