Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EUROPAfest 2024. Când va avea loc evenimentul și ce preț au biletele

Între 5 și 14 iulie fă-ți loc în agenda pentru EUROPAfest 31. Concerte, jam sessions, workshop-uri, caffe festival și întâlniri de neuitat cu artiști din 20 de țări.

Organizatorii au pus în vânzare biletele. Cu preturi cuprinse intre 95 și 125 de lei, în funcție de evenimente și categoria aleasă, dar și abonamente pentru întregul festivalul, pot fi procurate de pe iabilet.ro și în rețeaua magazinelor Flanco. 

Cu 31 ani de existență în România, EUROPAfest a pregătit o ediție cu multă muzică bună. Ca în ultimii ani, accentul se pune pe jazz, din agenda nelipsind concertele explozive și întâlnirile de seară între public și  artiști cu backgrounduri muzicale diferite.

Festivalul debutează pe 5 iulie cu Opening Gala Concert – Jazz at the Palace,  iar pe 13 iulie e Gala EUROPAfest 31, ambele concerte având loc la Sala Auditorium a Palatului Regal / Muzeul Național de Artă al României. 

Bucurestiul devine Capitala muzicii bune, găzduind peste 100 de artiști din 20 de tari, atât din state europene cu renume în jazz, precum Italia, Polonia, Franța, cât și din Statele Unite ale Americii, Israel sau Japonia. 

Agenda e bogată, un maraton muzical cu evenimente precum Summertime Jazz, It’s Jazz Time, Jazz a Perfect Day, Italian Jazz Night. Fiecare concert e o explozie de bucurie și conectează audiența din România la noile tendințe ale pieței muzicale internaționale.  

Luigi Gageos, directorul EUROPAfest declară: „Pe 5 iulie începem în forță cu un concert emblematic pentru EUROPAfest. Veți asculta stiluri de jazz diferite, interpretări inedite, va fi o seară perfectă cu solo-uri de saxofon și chitară, acorduri de pian și voci incredibile. După cum se știe, prețurile biletelor sunt păstrate într-o zonă accesibilă publicului din România, pentru a facilita prezența unui public divers, de la tineri până la seniori. Așadar, încurajez pe oricine, indiferent de cultura muzicală sau pasiunea pentru jazz să vină la Opening Gala Concert că să-și înceapă frumos weekendul, alături de prieteni și cei dragi. Va fi o atmosferă incredibilă care nu poate fi explicată, doar trăita live.”  

Din anul 2005 EUROPAfest se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Majestății Sale Margareta și al Alteței Sale Regale Principele Radu, iar din 2015 este festival EFFE – Europe’s Finest Festivals.  EUROPAfest este proiect cultural co-finanțat de Ministerul Culturii. 

Bilete și abonamente: iabilet.ro 

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE