Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

David Popovici, după ce a devenit dublu campion la CE de înot de la Roma: „ M-am luptat ca de la rechin la rechin. Sunt unul dintre ei”

David Popovici a venit cu o primă reacție după ce a făcut senzație la Campionatele Europene de Natație de la Roma. Sportivul a reușit să obțină medalii de aur la proba de 200 de metri liber și 100 de metri liber și să stabilească un nou record mondial.

Pe de altă parte, David Popovici a scos al treilea cel mai bun timp din istorie la proba de 200 de metri liber.

După festivitatea de premiere de la 200 de metrii, David Popovici s-a oprit pentru a le da autografe fanilor care l-au susținut pe parcursul competiției. Acesta le-a declarat jurnaliștilor că a obținut fix ce își dorea și că e foarte mulțumit de rezultat.

„E un timp foarte bun, am coborât fix cum voiam, sub 1:43. Nu mi-am propus neapărat un timp pentru această cursă, dar cred că am reușit fix ce voiam. Sunt foarte mulțumit, e o a doua cursă foarte bună, mă îndrept cu viteză spre a treia, cea de 400, un teritoriu necunoscut, dar vom vedea ce iese și de acolo.

Pentru 50 sunt un pic prea slăbuț, la propriu slăbuț, mi-ar trebui mai multă masă, mai multă putere, mai mulți mușchi, pentru că e o cursă de ultra-sprint și mai durează puțin până ajung și acolo

Da, m-am luptat ca de la rechin la rechin și, da, sunt unul dintre rechini acum, am fost dintotdeauna, dar acum pot să mă afirm un pic mai bine”, le-a spus David Popovici jurnaliștilor de la TVR.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE