Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Atacuri armate în două orașe din Texas, în interval de câteva ore. Un suspect ar fi fost responsabil de ambele

Două orașe din Texas, Austin și San Antonio, au fost scena unor atacuri, la câteva ore distanță, iar atacatorul pare să fie același. Distanța dintre cele două orașe este de 118 kilometri.

Mai întâi, în jurul orei locale 10:45, un polițist de la Austin Independent School District a fost împușcat într-un picior, în parcarea de la Northeast Early College High School. La scurt timp, a fost rănit alt polițist.

Atacuri armate în două orașe din Texas

Tot în Austin, la mai puțin de două ore distanță, două persoane au fost găsite împușcate într-o casă. Poliția spune că una dintre persoane era decedată, iar a doua a decedat la spital, conform LATimes.

În jurul orei 17, un biciclist a fost împușcat, tot în Austin, însă a scăpat cu viață. Peste două ore, poliția a fost alertată în legătură cu un jaf, a ajuns la fața locului și a găsit două victime.

Potrivit șefului poliției din Austin, Robin Henderson, a existat un schimb de focuri între polițiști și o persoană, în curtea unei case. Un polițist a fost rănit, iar suspectul s-a urcat într-o mașină și a fugit. El a fost prins ulterior și arestat.

Șeful poliției din Bexar, Javier Salazar, a declarat că autoritățile din San Antonio au fost informate despre un nou incident, din care au rezultat două victime, care au fost împușcate într-o casă.

Suspectul reținut are 30 de ani, iar poliția susține că el ar avea legături incidentele din ambele orașe.

În total, în cele două orașe au fost șase victime și câteva persoane rănite.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE