Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Accident în lanț pe autostrada A1 între două camioane și două mașini. Cel puțin cinci oameni au murit

Cinci oameni au murit într-un accident grav în care au fost implicate două tiruri și două autoturisme pe autostrada A1, pe sensul Pitești – București, în zona localității Ciorogârla. Traficul este oprit, iar coloane uriașe de mașini s-au format pe sensul de intrare în Capitală.

Potrivit polițiștilor aflați la fața locului, cinci oameni au decedat. Sunt și mai mulți răniți, iar una dintre victime a fost transportată la spitalul Floreasca cu elicopterul SMURD.

”În urma acțiunilor pentru descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri”, au precizat reprezentanții ISU București-Ilfov.

Cele cinci victime, cu vârste cuprinse între 35 și 48 ani, veneau din Pitești pentru a participa la lecții într-un simulator de zbor la o școală de aviație, au precizat surse din rândul anchetatorilor pentru Euronews România.

Coliziunea a avut loc pe sensul Pitești – București, în zona localității Ciorogârla din județul Ilfov.

”Polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 au fost sesizați cu privire la faptul că, pe autostrada A1 km 17, în zona localității Ciorogârla, pe sensul de mers Pitești- București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 tiruri și 2 autoturisme, soldat cu rănirea mai multor persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1, echipaje medicale SMURD si pompierii militari, pentru efectuarea activităților din competență.

La acest moment, se acționează pentru descarcerarea persoanelor din autoturism”, au anunțat polițiștii.

La fața locului, polițiștii Brigăzii Autostrăzi A1 fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE