Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mirela Vașadi Blasius

Arta de a fi

Mirela Vașadi Blasius realizează emisiunea de psihologie ”Arta de a fi”, în fiecare weekend, sâmbăta și duminica, de la ora 14:30.

Emisiunea ”Arta de a fi” pune în discuție teme cu privire la existența noastră, situațiile dificile sau chiar traumatizante prin care trecem, moșteniri transgeneraționale, traume nevindecate, relații abuzive, incapacitate de concentrare și de conectare, mediu de lucru disfuncțional, atitudini ostile, lipsa afecțiunii etc. 

”Bucuria mea cea mai mare este atunci când văd că putem schimba lucrurile în bine. Un jurnalism corect, onest, riguros poate influența multe vieți, schimba destine, poate veni în sprijinul comunității. 

Mesajele zilnice pe care le primesc de la telespectatori sunt și în direcția aceasta: ‘mi-ați schimbat viața prin emisiunea aceasta’, ‘m-ați ajutat enorm să văd diferit lucrurile’, ‘mi-am vindecat relația cu tata’, ‘după ce am urmărit emisiunea, am avut forța să ies dintr-o relație abuzivă’. 

Mi se confirmă că munca mea nu e în zadar. 

Învăț în fiecare zi cât de important este să ne punem în siguranță emoțională.” 

Cariera jurnalistei Mirela Vașadi Blasius

Mirela Vașadi Blasius a început activitatea în televiziune în anul 1999, ca reporter - prezentator de știri la PRO TV Oradea și corespondent pentru București.

Experiența știrilor a continuat, 3 ani mai târziu, la PRO TV Cluj. 

În 2003 a ajuns în București, la postul de știri N24, unde a realizat o emisiune despre oameni obișnuiți care fac lucruri deosebite.

A revenit în zona știrilor în anul 2004, la Realitatea TV, ca prezentatoare de știri și realizatoare de emisiuni. 

În anul 2015, a început o colaborarea cu Televiziunea Română, unde a produs și prezentat emisiunile ”Atelierul Vieții” și ”Arta Fericirii”. Proiectul ”Arta Fericirii” a continuat în online.

Din 2022, realizează emisiunile ”Succesul se învață” și „”Arta de a fi, la Euronews România.

Colaborări reviste, publicații: 

Bihoreanul, LIFE, Money Magazine

Film documentar: 

2010: A FI SAU A NU FI  – regizor și scenarist: documentar despre povestea unei supraviețuitoare a holocaustului, realizat la Auschwitz.