Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Eduard Popescu

Știri

Eduard Popescu este fost sportiv de performanță, pentru care jurnalismul înseamnă muncă de echipă, dar și instrumentul potrivit pentru a promova și prezenta evenimentele sportive importante și actorii implicați. 

”Aici, la Euronews, îmbin pasiunea pentru sport cu activitatea de jurnalist. Astfel, urmăresc și chiar particip cu mare interes la evenimentele sportive importante, pentru ca dimineața să le dezbatem în cadrul rubricii noastre. Cu detalii inedite și statistici dintre cele mai interesante, alături de poveștile celor implicați.

Printre numele mari din lumea sportului pe care le-am întâlnit în ultimele luni și cu care am discutat se numără David Popovici, Gheorghe Hagi, Adrian Mutu, Răzvan Raț, Bogdan Lobonț, David Trezeguet, Fabio Cannavaro sau Luca Toni. Gică Popescu, Adrian Ilie, Mario Jardel, Horia Tecău, Ana Bogdan, Ana-Maria Brânză, Camelia Potec, ceva mai recent, dar și componenți ai loturilor naționale de tenis de masă, volei sau handbal. 

Dintre interviurile realizate aș aminti de cel cu inginerul auto Giampaolo Dallara, fondatorul companiei cu același nume, cel care s-a școlit la fabricile Ferrari, Maserati și Lamborghini.”

Eduard Popescu a jucat volei aproape 20 de ani, cu mai multe sezoane la nivel de prima ligă, fiind și component al loturilor naționale de juniori. De mai mulți ani este implicat în fenomen din postura de arbitru, acolo unde a oficiat inclusiv în cadrul unor competiții internaționale. 

Absolvent de studii juridice, Eduard a fost și rămâne un mare consumator de sport, pasionat, pe lângă volei sau fotbal, de tenis, handbal sau baschet.