Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Daniel Coman

Bună dimineața, România

Daniel Coman este prezentatorul emisiunii ”Bună dimineța, România!” cu care publicul Euronews România își începe fiecare dimineață din timpul săptămânii, într-un mod dinamic și informativ.

De la ora 7 la 10, Daniel Coman, împreună cu jurnaliștii Euronews, aduc în prim plan cele mai proaspete știri naționale și internaționale, punând accent pe evenimentele majore care au loc în România și în lume. Fie că este vorba despre politică internă, economie, afaceri, sport, cultură sau divertisment, emisiunea oferă o perspectivă cuprinzătoare asupra evenimentelor curente.  

Pe lângă știri, emisiunea cuprinde mai multe secțiuni sau rubrici:  

  • Sport – cu jurnaliștii Andrei Nourescu și Edi Popescu 
  • #TheCube – pastilă despre social media și viața din mediul online, realizată de jurnalistul Radu Hângănuț 
  • Cultură – în fiecare vineri, de la 9:30, cu Alida Mocanu 
  • Hype – despre digital, cu Diana Drăgotescu 
  • Economie – în care Daniel Coman explică la videowall, iar apoi cu invitații săi, subiectele economice la zi 

”Bună dimineța, România!” își propune să fie o sursă importantă de informare și inspirație pentru telespectatori, ajutându-i să fie conectați la cele mai relevante evenimente din țară și din întreaga lume, încă de la primele ore ale dimineții. 

În plus, emisiunea oferă interviuri cu personalități importante, analize și dezbateri cu experți în diverse domenii. 

Cariera jurnalistului Daniel Coman

Cu o experiență de zece ani în presă, Daniel Coman este un jurnalist specializat în domeniul economic și își folosește cunoștințele pentru a explica, alături de invitații săi din emisiune, cum ne influențează viața evenimentele care se petrec în jurul nostru sau în lume.  

Daniel a fost unul dintre primii jurnaliști care au ales să se alăture proiectului Euronews, după 5 ani petrecuți la Televiziunea Română, unde a fost jurnalist economic și prezentator pentru jurnalele de dimineață, ediții speciale și Telejurnalul orei 14. A realizat emisiunea economică „Pe datorie”, difuzată de TVR 1 în anul 2021. Anterior, a fost reporter special Observator, la Antena 1. 

Daniel Coman este absolvent al Burselor Europene pentru jurnaliști în anul 2017, în cadrul cărora a avut ocazia să viziteze cele mai importante sedii ale instituțiilor europene și redacțiilor de la Bruxelles.

Este voluntar al programului ”Există un Erou”, în cadrul căruia cetățenii instruiți pot oferi primul ajutor oamenilor aflați în pericol în locuri publice, înainte de sosirea serviciilor de urgență. De-a lungul timpului, Daniel a participat activ la mai multe acțiuni caritabile și de voluntariat.