Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Direcţia Naţională Anticorupţie a anunţat, vineri, că lansează concurs pentru ocuparea unui număr de 41 de posturi de procuror cu funcţii de execuţie.

Condiţia principală de înscriere o reprezintă o vechime de cel puţin 10 ani în funcţia de procuror sau judecător (se ia în considerare perioada în care procurorul a avut calitatea de auditor de justiţie), potrivit unui comunicat transmis Agerpres.

La Structura centrală a Direcţiei, sunt scoase la concurs 18 posturi din care: nouă posturi la Secţia judiciară penală, cinci posturi la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, două posturi la Secţia de combatere a corupţiei, un post la Compartimentul de analiză a datelor privind corupţia şi un post la Serviciul resurse umane, perfecţionare profesională şi documentare.

La Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie săvârşite de militari, este disponibil un post.

La Serviciile teritoriale ale Direcţiei, sunt scoase la concurs 22 de posturi, din care: - Serviciul teritorial Ploieşti: 5 posturi, Serviciul teritorial Alba-Iulia - patru posturi, Serviciul teritorial Piteşti - trei posturi, - Serviciul teritorial Oradea - 2 posturi, Serviciul teritorial Cluj, Biroul teritorial Baia-Mare, Serviciul teritorial Constanţa, Serviciul teritorial Craiova, Serviciul teritorial Galaţi, Serviciul teritorial Iaşi, Serviciul teritorial Târgu Mureş şi Serviciul teritorial Timişoara - câte un post.

Data limită de înscriere este 28 decembrie, inclusiv, urmând ca în perioada 18 - 20 ianuarie să se desfăşoare proba interviului, informează sursa citată.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE