Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfăşura în perioada 13-19 mai, au anunţat, marţi, organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125 pe contul de Instagram.

Trophee Clarins a ajuns la ediţia a treia, iar printre jucătoarele care au confirmat participarea se numără alte două românce, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian.

Pe lista participantelor figurează şi alte jucătoare din Top 50 WTA: Emma Navarro (SUA), Katie Boulter (Marea Britanie), Leylah Fernandez (Canada), Yue Yuan (China), Sloane Stephens (SUA), Katerina Siniakova (Cehia), Clara Burel (Franţa), Diane Parry (Franţa), deţinătoarea titlului.

Halep (32 ani), fost lider mondial şi dublă campioană de Grand Slam (Roland Garros şi Wimbledon), a fost fost învinsă de spaniola Paula Badosa, cu 1-6, 6-4, 6-3, în data de 20 martie, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), în meciul său de revenire în circuitul profesionist după reducerea sancţiunii în cazul său de dopaj de la patru ani la nouă luni.

Halep anunţase pe 3 aprilie că a primit un wild card pentru turneul de la Madrid, dar în cele din urmă nu a putut onora invitaţia din motive medicale. Simona Halep ocupă în prezent locul 1.150 în clasamentul mondial, cu 10 puncte.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE