Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Wizz Air primește trei aeronave noi pentru zborurile din București. Care sunt rutele către care se va zbura mai mult

Wizz Air a primit luni trei noi aeronave care vor sprijini zborurile operate din Bucureşti, cu frecvenţe crescute pe 20 de rute existente. Extinderea asigură anual 1,2 milioane de locuri suplimentare pentru pasagerii români, informează compania.

De când vor zbura cele trei aeronave

Toate cele trei aeronave au început să opereze zboruri din Bucureşti în data de 3 octombrie şi, pentru a marca acest reper important, prima aeronavă a fost întâmpinată pe aeroport după ce a aterizat din Valencia, Spania.

"După extinderea semnificativă anunţată în septembrie, Wizz Air şi-a consolidat poziţia drept cel mai mare operator din România, cu 36 de aeronave, dar şi de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, unde are 15 aeronave. Numărul aeronavelor de pe aeroportul din Bucureşti va ajunge la 17 până la sfârşitul acestui an. În plus, aeronavele suplimentare vor sprijini introducerea a trei rute noi de la Bucureşti către Atena, Praga şi Larnaca, din decembrie 2022. În total, Wizz Air operează acum 67 de rute cu tarif redus către 20 de ţări din Europa şi Orientul Mijlociu de pe Aeroportul Otopeni, investind continuu în dezvoltarea reţelei", se arată într-un comunicat al Wizz Air.

Unde se pot efectua rezervările

Pasagerii Blue Air pot rezerva zboruri Wizz Air pe rute selectate, la tarife de la 39,99 euro, folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările se pot efectua prin intermediul website-ului pentru tarife speciale al Wizz Air - https://wizzair.com/en-gb#/rescue.

"Rămânem angajaţii pieţei din România şi, cu aceste trei noi aeronave livrate astăzi pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, suntem încântaţi să introducem 1.200.000 de locuri suplimentare pe an pentru pasagerii români. Iar frecvenţele crescute pe mai mult de 20 de rute vor sprijini, astfel, operaţiunile Wizz Air şi ne vor ajuta să ne îndeplinim datoria de a asigura o experienţă de călătorie sigură şi plăcută, chiar şi în aceste vremuri încă dificile pentru industrie. Oferind acum 67 de rute din Bucureşti şi aproape 200 de rute din România, Wizz Air se impune ferm ca lider de piaţă, asigurând destinaţii diverse şi populare pasagerilor săi", a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer la Wizz Air.

Care sunt rutele Wizz care înregistrează creșteri ale frecvențelor din București

Bucureşti - Londra Luton
Bucureşti - Tel Aviv
Bucureşti - Roma Fiumicino
Bucureşti - Milano Bergamo
Bucureşti - Paris Beauvais
Bucureşti - Copenhaga
Bucureşti - Barcelona
Bucureşti - Bruxelles-Charleroi
Bucureşti - Valencia
Bucureşti - Madrid, Bucureşti - Stockholm Skavsta,
Bucureşti - Eindhoven
Bucureşti - Napoli
Bucureşti - Bologna
Bucureşti - Sevilla
Bucureşti - Birmingham
Bucureşti - Dortmund
Bucureşti - Lyon
Bucureşti - Catania
Bucureşti - Memmingen
Bucureşti - Malmo
Bucureşti - Lisabona
Bucureşti - Sandefjord
Bucureşti - Alicante
Bucureşti - Hamburg
Bucureşti - Nisa
Bucureşti - Zaragoza
Bucureşti - Malaga

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE